Undervisning

Triol Musikkskole tilbyr undervisning i følgende instrumenter:

 

Piano

Gitar: elektrisk, klassisk, akustisk

Bass

Trommer

Ukulele

Sang

 

 

Undervisningen i Triol Musikkskole er lagt opp etter vårt motto, -lær det du har mest lyst til å lære. Dette betyr at du som elev selv kan være med på å bestemme hvordan vi skal legge opp undervisningen, spesielt tilpasset dine egne behov. Triol har selvsagt et skreddersydd opplegg for deg som ikke har noen spesielle ønsker for hvordan undervisningen skal være.

 

Vi mener selv at Triol Musikkskole har et unikt undervisningstilbud, nettopp fordi eleven selv kan velge hva han/hun vil lære. Dette gjør at det for mange blir morsommere å lære å spille sitt instrument. Vi bruker også studioet i Triol aktivt i undervisningen, slik at elevene får mulighet til å spille inn noe av det de har lært på CD. Dette er selvsagt helt frivillig, eleven bestemmer selv!

Vi gjør dette fordi vi mener at det i stor grad bidrar til å synliggjøre elevens progresjon. Å spille inn i studio gjør også at undervisningen ofte blir mer morsom og interessant for eleven.

 

Undervisningen tilbys til både nybegynnere og viderekomne.

Triol har ingen aldersgrenser på undervisningen, velkommen til både små og store, ungdom og voksne!

(Triol vil normalt ikke anbefale undervisning for barn under 6 år, ta kontakt dersom du er usikker).

 

Triol Musikkskole kan undervise en eller fler elever om gangen. Maximum 2 elever om gangen.. Elever som ønsker å spille sammen i timen bør ligge noenlunde på samme nivå og ha omtrent de samme meningene om hva de har lyst til å lære. -Ta gjerne kontakt for nærmere informasjon.

 

 

 

Åpningstider ettermiddag/kveld: Mandag-Torsdag; 16:00-21:45

 

Tidspunkt for undervisning; 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:15, 19:45, 20:15, 20:45, 21:15

 

 

 

 

 

Om Oss | Sidekart | Personvernerklæring | Kontakt Oss | ©2003 Triol Musikkskole