Referanser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrid, 13 år

 

Jeg synes det er gøy og lærerikt å ta gitartimer på Triol Musikkskole. Det er fint at vi har muligheten til å spille inn og lage CD av det vi spiller selv. Erlend er en veldig flink musikklærer. Han er oppmuntrende, morsom og hyggelig. Jeg gleder meg til hver "time".

 

Ingrid, 13 år

 

Ingrid startet å ta gitartimer med Erlend ved Triol Musikkskole høsten 2009. Hun hadde egen gitar, men var helt ukjent med instrumentet. Erlend viste seg raskt som den perfekte instruktøren for en litt ukonsentrert 8-åring. Med et stort smil, latter og mye spilleglede ble det raskt gøy å møte opp til gitartimene. Ved henting og levering vekslet jeg noen ord med Erlend, og fikk tilbakemelding på hvordan timene fungerte, og hvordan jeg kunne følge opp hjemme.Erlend har oppfordret Ingrid til selv og finne sanger hun vil spille, i tillegg til at han har valgt ut sanger som kan passe henne og hennes ferdighetsnivå. Sammen har de funnet låtene på nett, tatt de ut på papir og øvd inn stadig nye sanger. Ingrid har også fått hjelp og anbefalinger når hun har ønsket å opptre i skolesammenheng. Triol Musikkskole har også i perioder tilbud om undervisning i ulike grupper dersom hun har hatt ønske om dette.

Ingrid er nå inne i sitt 5.år med gitartimer hos Triol Musikkskole. Hun er blitt en flink gitarspiller, som også samtidig har lært seg å synge. Hun koser seg med gitar og sang, og det er helt unødvendig å minne om at hun bør øve dersom hun skal ha utbytte av gitartimene. Gjennom gitarspillingen har Ingrid fått interesse for sang og musikk, og hennes neste mål er å komme inn på musikklinja på Stange videregående skole.

 

Signe, mor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrid, 15 år

 

“Etter syv år på Triol har jeg lært utrolig mye, og jeg har hatt det kjempe gøy. Jeg har fått stor interesse for musikk generelt, men mest for gitarspilling og sang. Jeg har alltid fått ønske hva jeg vil jobbe med selv, og fått råd til nye ting jeg også burde prøve. Jeg har benyttet meg av studioet Erlend har, og jeg har spilt inn flere cder. Gitartimene har aldri vært kjedelige og det er alltid god stemning.

 

Ingrid, 15 år”

 

“Tusen takk for kjempefine år med gitartimer på Triol! Ingrid har lært masse og koser seg nå virkelig med gitarspilling og sang. Det har vært moro å se samarbeidet og spillegleden hos dere begge. Jeg vil anbefale musikkskolen på det varmeste!”

 

Signe, mor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Remi Olstad

 

-Triol er en fantastisk musikkskole for de som er interessert i musikk f.eks gitar jeg kunne nesten ingenting før jeg begynte på triol å jeg har bare gått der i et halvt år og jeg har lært mer en jeg kunne trodd at jeg kunne på det halve året men det er nok fordi jeg har en så god lærer som Erlend, så jeg anbefaler sterkt at de som vil lære mer begynner på triol.

 

mvh Remi Olstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaute, 14 år

 

-Jeg heter Gaute, er 14 år og har spilt bass i ett år og spiller i Hamarbandet VådeSlag. Jeg er i høyeste grad fornøyd med Triol Musikkskole etter et år som elev. Hvis du er nybegynner, viderekommende eller bare vil lære noe nytt, - enten spilleteknikk eller sanger - vil jeg anbefale dette kurset på det varmeste.Det er mye du kan lære, men også mye latter og moro. Terningkast seks.

 

Gaute Rosvold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anine

 

Anine spiller gitar og kan i tillegg også synge imens hun spiller. Hun har ofte benyttet seg av Studioet i Triol Musikkskole for å spille inn låter av artister hun selv liker å høre på. Anine liker mye forskjellig, og i det siste har vi sett på blant annet fingerspill, nye rytmer og grep!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristian Nyborg, 23 år

 

 

Jeg har nå hatt gitarundervisning hos Triol i omtrent to år og er veldig fornøyd med undervisningen. Til å begynne med var jeg skeptisk til tanken på undervisning ettersom jeg allerede hadde spilt gitar i flere år, men hos Triol har jeg likevel fått utbytte av undervisningen, da jeg fikk hjelp til å finne og fokusere på svakhetene i spillingen min.

Siden jeg liker et bredt spekter av musikksjangre er det flott at jeg selv velger hva undervisningen skal gå ut på, om det er et fingerspillarrangement av et Bach-stykke, lynraske Exodus riffs eller modalteori.

Ettersom spillestilen min i hovedsak er ekstrem metall og særlig Thrash Metal har vi drevet mest med relevante teknikker som sweeping, tapping, legato og speedpicking.

Jeg kan varmt anbefale Triol musikkskole og Erlend som lærer for både de som aldri har tatt i et instrument og gitarister som ønsker å komme på et nytt nivå.

 

 

 

 

 

 

Ingrid, 13 år

Om Oss | Sidekart | Personvernerklæring | Kontakt Oss | ©2003 Triol Musikkskole